Partner
Nedanstående lista sammanfattar alla mina partners.
Motorsport AB
Vi på motorsport är stolta över vår mångåriga erfarenhet av försäljning av bilar. Med våra 60 år i branschen borgar vi för ett gediget kunnande, lång erfarenhet av kunders önskemål och en hög kvalitet i våra tjänster kring och efter bilköpet.

www.motorsport-bs.se
Hermi Bil AB
Vi på Hermibil har en vision att bli ett ledande regionalt bilföretag som levererar högkvalitativa bilar, både nya och begagnade. Samtidigt har vi strävan att tillhandahålla service av högsta kvalitet.

www.hermi.se
Bilvårdsspeciallisten
Idag finns det 10 BVS stationer runt om i landet. De bedrivs i både stora(Stockholm) och små(Vimmerby - 10000 invånare) orter. Sedan 1993 när vi startade BVS har ingen station lagts ner eller gått i konkurs. Det visar styrkan i en bransch där många startar men få överlever mer än två år!

www.bvs.se/staeder/vaexjoe
Holmgrens bil i Ljungby
Vår vision Vårt mål är att leda utvecklingen av bilbranschen och erbjuda moderna lösningar för bilköp och bilägande.

www.holmgrensbil.se
Kjell Bergström Bil AB
Kjell Bergström Bil AB är auktoriserad återförsäljare för Mitsubishi i Växjö. Vi är ett personligt bilföretag som grundades 1979. Sedan 1982 har vi sålt Mitsubishi och vi är idag en av de äldsta återförsäljarna för Mitsubishi i Sverige. Hos oss handlar Du bil tryggt och säkert.

www.kjellbergstrombil.nu
Auto Partner
www.autopartner.nu/bilhandlare/vaxjo
Ahlberg bil i Ljungby
Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Hyundai (i Karlshamn). Omsättningen för 2011 var ca 500 Mkr och företaget har ca 95 anställda.

www.ahlbergbil.se
Bilstallet
Bilstallet i Ljungby byggdes 1991. Under Hösten 2004 stod vår ”nya” bilhall klar med ytterligare 1.350 m2 inomhus. Vår ambition är att kunna blanda vanliga standardbilar med ett stort urval av Diesel, 4-hjulsdrivet, Jeepar, Transporter, Pickups, Cabbar m.m. Under vissa tider på året säljer vi även husvagnar och husbilar.
Attevik
Vårt arv och Atteviks i dag I början av 1950-talet fick Sigvard Attevik agenturen för Scania och Volkswagen. Andra världskriget var slut och behovet av bilar och lastfordon var stort. Så Atteviks fortsatte växa för att nu - 60 år senare – vara en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena VW, Audi, Skoda och Scania.
Holmgrens bil i Ljungby
Vår vision Vårt mål är att leda utvecklingen av bilbranschen och erbjuda moderna lösningar för bilköp och bilägande.
Citybil i Ljungby
Köper - Byter - Säljer! Med många års erfarenhet inom bilförsäljning är Citybil i Ljungby, den lokala affären för Dig som ska köpa en Ny eller begagnad bil. I samarbete med Hermi Bil AB, erbjuder vi nu även Fords sortiment inom person och transportbilar. I fräscha nya lokaler och i egen regi önskar Jim Karlsson både nya och gamla kunder välkomna in på ett besök. Det kan löna sig!!
Kronobergs bilaffär
Hos oss på Kronobergs Bil i Växjö, Ljungby, Älmhult och Newman Bil i Hässleholm hittar Du ett av marknadens bredaste och starkaste sortiment av bilar. Våra nybilsmärken är Saab, Opel, Opel Transport, Honda, Chevrolet, Suzuki, Seat, Fiat och Alfa Romeo i Hässleholm kan du även hitta Subaru.

www.kronobergsbil.se
Hedin bil i Ljungby
Välkommen till Hedin Bil Vi är ett fullserviceföretag, det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

www.hedinbil.se
Däck & Bilvård i Markaryd
Till oss kan ni lämna era bilar, privatperson som företagare. Vi sysslar med det mesta inom bilvård och håller oss ständigt uppdaterade med nya produkter inom området. Ni kanske bara vill ha den handtvättad och invändigt städad, eller så har Ni köpt en helt ny bil och då är det en Ditec lackkonservering som gäller. Har olyckan varit framme "glassen med choklad hamnade i sätet" då klädseltvättar vi den.

www.ditec-markaryd.se/?mp=1
Bilprisma
www.toyota.se
Hedin bil i Värnamo & Anderstorp
Välkommen till Hedin Bil Vi är ett fullserviceföretag, det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar. Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m. Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

www.hedinbil.se
Holmgrens bil i Värnamo & Gislaved
Vår vision Vårt mål är att leda utvecklingen av bilbranschen och erbjuda moderna lösningar för bilköp och bil ägande.

www.holmgrensbil.se/Bilar.aspx

Bilvårdscenter i Gislaved
Vi arbetar proffisionellt med bilvård och rekonditionering där Ditec-lackkonservering står för huvuddelen. Genom att behandla din bil med Ditec bibehåller bilen sin glans utan vaxning eller polering i 6 år! Snacka om bekvämt! På vår hemsida kan du läsa mer om vad vi arbetar med och är det någonting du saknar är du välkommen att höra av dig till oss.

www.bilvardscenter.se
Svenstigs bil i Gislaved
Bra bilägande börjar hos oss Så brukar vi på Svenstigs säga. Vad menar vi med det egentligen? Jo, vi menar att när du är kund hos oss, då kan du räkna med att vi gör allt vi kan för att du och din bil ska må så bra som möjligt. Detta är inget nytt synsätt för oss. Tvärtom.

www.svenstigs.se
Bilvårdsdepån i Hylte
www.bvd.nu
Rejmes bil i Halmstad & Laholm
www.rejmesbil.se
Bendt bil i Halmstad
Hos Bendt Bil AB i Halmstad hittar Du ett av marknadens bredaste och starkaste bilsortiment. Bendt Bil AB är ett familjeföretag som grundades 1998 av familjen Bendt

www.bendtbil.se
BilMånsson i Halmstad
BilMånsson i Halland AB är ett privatägt bilföretag i tredje generationen med för närvarande 27 anställda i Halmstad. Vi omsätter ca 130 miljoner och sålde totalt ca 900 nya och begagnade bilar under 2011.

www.bilmansson.com/start.aspx
Klasén Bil i Halmstad
Företaget startade 1987 med import av Chevrolet Pickups och specialbyggda Chevrolet Vans. Sistnämnda byggdes i Jacksonville, Florida och såldes under namnet Sherrod Vans. Under perioden 1988-1989 importerades ca 350 Chevrolet Vans som såldes som smör i solsken.

www.klasenbil.se
Motor AB Halland i Halmstad
Vi är auktoriserade återförsäljare för Audi, Volkswagen personbilar och Volkswagen Transportbilar, samt för Skoda. Det innebär att Du i vår 3.500 m2 stora bilhall finner ett rikt utbud nya bilmodeller av dessa nämnda märken. Vi erbjuder Dig även ett stort och varierat utbud av begagnade bilar.

motorhalland.dinstudio.se
Hedin bil i Halmstad
Välkommen till Hedin Bil Vi är ett fullserviceföretag, det betyder att vi säljer och servar allt från minsta personbil till största lastbil. Här hittar du både begagnade och nya bilar.
Vi jobbar hårt för att du skall bli nöjd med ditt bilköp! Vi kan erbjuda dig en rad olika tjänster, så som prova-på-försäkring, finansiering, delbetalning på service och reservdelar med hjälp av Hedin-kortet m.m.
Vår personal står redo att hjälpa dig med dina frågor, så tveka inte att ringa eller komma in på ett besök!

www.hedinbil.se
Toyotacenter i Halmstad & Laholm
www.toyotahalmstad.se
Tylösand Motor i Halmstad
Tylösand Motor AB - en bilverkstad inom Bosch Car Service Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar.

www.tylosandmotor.se
Bilvårdscenter i Halmstad
www.ditec-halmstad.se